Mirela Sula    added new product for sell.
2 yrs

Mos E Ler Mendjen te Ike

£1.99 (GBP)

Online· In stock· New

Fuqia e mendjes suaj!
Në këtë kohë dhe në çdo kohë, ne si qenie njerëzore jemi përgjegjës të kujdesemi për shëndetin tonë mendor. Mendja është një mjet i fuqishëm që mund të ndikojë ndjeshëm në rrethanat në të cilat ndodhemi. Pasi ne të aktivizojmë dhe lejojmë vetëm argetimin e mendimeve te duhura, atëherë do të marrim në dorë fuqinë tonë të brendshme. Duke e bërë këtë, dhe duke marrë përgjegjësinë për t'u kujdesur për shtëpinë tonë mendore, atëherë ne fillojmë të shohim se si probleme të vështira arrijnë të zgjidhen vetë. Unë e shkrova këtë libër vite më parë, por duket se asnjëherë nuk ka qenë më e rëndësishme se tani. Ky libër është një udhëzues shumë i fuqishëm se si të qëndroni të qetë dhe të përqendruar, kur kaloni situata të vështira në jetë. Si të ruani mendjen tuaj dhe jo ta humbisni atë ndërsa jeni duke kërkuar mundësi të reja te cilat mund t'ju çojnë në vendimin e duhur dhe një jetë më të mirë.

Klikoni ne kete link per te marre PDF

https://globalwoman.globalwoma....nclub.com/albanian15

More like this